Priorin® hårhjælp

Tålmodighed er vigtig

Efter fire uger

Kalenderside med et 2-tal (da)

Du har fuldført dine første fire uger. At komme godt i gang er den sværeste del, fordi du ikke kan se kan se resultaterne endnu - det tager ca. 8-12 uger før du kan se nogle resultater. Men du ved, at hårrødderne får tilført næringsstofferne som er i Priorin® kapslerne. Det tager tid for de nye hår at blive dannet i hårsækken, men millimeter for millimeter, vil de langsomt komme op til overfladen. Så det varer ikke længe inden du kan se de første hår.

Ekspertpleje

Vil du gerne have en vidunderlig forfriskende hovedbundsmassage? For nogle føles det fantastisk, når frisøren vasker dit hår og masserer hovedbunden. Hovedbundsmassage er faktisk nemt at gøre selv. Placer fingrene med et let tryk på hovedet, flyt dem langsomt i cirkler på hovedbunden. Benyt lejligheden til at massere de følsomme områder som hals, skuldre og omkring ørerne. God fornøjelse!

Hårvask

Gode råd til et sundt hår

  • Anvend en mild shampoo - fx Priorin® Shampoo
  • Vask ikke håret i for varmt vand
  • Vær grundig med at skylle al shampoo ud af håret
  • Skyl godt efter med koldt vand. Dette stimulerer blodcirkulationen og lukker porerne.
  • Tør aldrig håret med for varm luft. Lad håret lufttørre så ofte som muligt
  • Brug kun børster og kamme af høj kvalitet
  • Langt hår bør være løst så ofte som muligt. Spænder og hårklemmer skader håret
  • Forsøg at undgå permanent og kraftig farvning

En afbalanceret livsstil med en alsidig kost er godt for kroppen og er kilden til at bevare den normale hårvækst.

Vokser mit hår hurtigere med den rette hårpleje?

Hårvækst kan blive positivt påvirket af flere faktorer, således at håret bliver sundere, men hår kan ikke rigtig vokse hurtigere.

En ung kvinde med smukt rødt hår, set bagfra, stående i naturen
Kalenderside med et 2-tal (da)

En herlig følelse

Du har nu brugt Priorin® i to måneder. Hvordan har du det? Hvordan er dit hår? Mange brugere rapporterer på dette tidspunkt, at de føler, at deres hår er begyndt at føles normalt.

Kvinde

Er der forskel på hårbørster?

En god børste eller kam skal have afrundede børstehår. Det er værd at investere i en børste af høj kvalitet, fordi sliddet på håret bliver mindre. Hårbørstens børstehår kan både være af naturlige eller syntetiske børstehår. En børste med naturlige børster gør håret mindre statisk.

Kalenderside med tallene 3 og 4 (tre og fire)

Harmonien er tilbage

Tillykke!

Efter tre måneders brug af Priorin® har roden fået næring. Hvis du ønsker at fortsætte med Priorin® kan du ændre dosis til én kapsel om dagen. Dette er normalt tilstrækkeligt som vedligeholdelsesdosis. Det er også muligt at anvende Priorin® som en kur - for eksempel om foråret eller efteråret.